Éljenek a 40 feletti nők! - NeverOrdinaryWoman

#10yearschallenge

#10yearschallenge

Írta: Iványi Orsolya

2019-01-18_12_20_29_1.jpg
Ahelyett, hogy kitennék egy 10 évvel ezelőtti képet és egy mostanit a Facebookra, és várnám a kommenteket, hogy semmit sem öregedtem, vagy hogy most sokkal jobban nézek ki, gondolom, ez az egész lényege, bár figyelembe véve, hogy a Facebookra legtöbben szétretusált képeket tesznek ki profilképnek, igen, sokan elmondhatják, hogy az elmúlt 10 évben, egy percet sem öregedtek - inkább elmondom, hogy mi is volt velem 10 évvel ezelőtt.

2009-ben 35 éves voltam és eléggé szenvedtem, legalábbis az éve elején, köszönhetően egy döntésnek, amiről már nem tudom azt sem mondani, hogy rossz volt. Meghoztam egy döntést, munkahelyet váltottam, jó sok fordulós állásinterjú volt. Nekem jött össze. Mondjam azt, hogy sajnos? Nagyon akartam szeretni, nem ment. Nem könnyítette meg a helyzetemet egy női főnök, tele komplexussal, az ilyen élmények miatt aztán mindig jobban preferáltam később a férfi főnököket, na de, most meg női klubot építek. Az élet kiszámíthatatlansága megunhatatlan.

Így aztán az év többé-kevésbé álláskereséssel telt, közben elvállaltam projekt munkákat, besegítettem tenderekbe reklámügynökségeknél. Akkor még meg sem fordult a fejemben, hogy magánzóként kellene dolgozni, bár talán azon már elkezdtem gondolkozni, hogy sokkal jobb lenne a saját magam főnöke lenni. De még nem volt hozzá elég önbizalmam.

Aztán nyáron egy nap jött két állásajánlat, ugyanannyi fizetést kínáltak. Az egyik egy kiszámítható munka lett volna, a másik ugrás az ismeretlenbe. Már nem emlékszem, hogy mennyit gondolkoztam rajta, de végül a másodikat választottam, és életem egyik legjobb döntése volt. 

Az év elején még életem legrosszabb munkahelyén szenvedtem, az év végén meg életem egyik legjobb projektjén dolgoztam. És persze, már teljesen mindegy, hogy az a munkahely váltás jó vagy rossz döntés volt-e, nem lennék ott nélküle, ahol ma vagyok.

Van amikor egyszerűen eldöntesz valamit és nem sikerül jól. Aztán megint döntesz és jól sikerül. Nem lehet mindig jó, az unalmas lenne. Amikor rossz, akkor fejlődsz, épülsz, tanulsz. Magadról. Is. 

2009 még arról is nevezetes volt, hogy elkezdtem konditerembe járni! (rózsaszín csuklószórító!)

Itt is vagyok:

Iványi Orsolya Instagram

Neverordinary Facebook oldal
Neverordinary zárt Facebook csoport
Neverordinary hírlevél

#10yearschallenge Tovább