Éljenek a 40 feletti nők! - NeverOrdinaryWoman

A kulisszák mögött - Fotózás a Gerlóczy Rooms de Lux-ban

A kulisszák mögött - Fotózás a Gerlóczy Rooms de Lux-ban

koll.jpgAz egyik legjobb dolog az életben szerintem az, amikor az ember munkája és hobbija egybefolyik. Ez történt a héten is velem, Lengyel Zsuzsi táskatervező különleges helyszínt keresett az őszi/téli kollekciója fotózásához, így talált rá a Gerlóczy Rooms de Luxra és rám. A Gerlóczy kávézót nyilván nem kell bemutatni,  - az egyik legjobb terasz itt van a városban -, de nem mindenki tudja, hogy a kávézó fölött működik a Gerlóczy Rooms de Lux, egy romantikus, art deco stílusú kis boutique hotel, 19 szobával. Zsólyomi Norbert fotós javasolta helyszínnek a Gerlóczy hotel folyosóit , - ő ugyanis már fotózott itt a Marie Claire számára - , így tudta, hogy a 4 emelet különbözői színei jól fognak passzolni Zsuzsi táskáihoz. Én pedig miközben a háttérben felügyeltem a fotózást a Gerlóczy képviseletében, nagy elánnal dokumentáltam az eseményeket a blog számára! Íme! 4_2.jpg

 

30_1.jpg

8_1.jpg
9_3.jpg10_1.jpg7_2.jpg
1_2.jpg

 6_1.jpg

 Az M1 Rúzs és Selyem stábja Lendvai Lilla stylistot interjúvolta a kollekcióról.

11_2.jpg

14_3.jpg

 12_1.jpg

 13_1.jpg

 3_2.jpg

 20_1.jpg

 21_1.jpg

 22_1.jpg

 23_1.jpg

29.jpg

 24.jpg

 Zsuzsi a háttérben figyeli az eseményeket.

25.jpg

15_1.jpg

 17.jpg

 18_1.jpg

Fotós: Zsólyomi Norbert, Smink: Véger Fibi, Styling: Lendvai Lilla, Haj: Cult - Brigi, Face Model - Anna

A Facebook Neverordinary oldalán további hírek, képek, sztorik.

P.S. A lájkok nem látszódnak, itt lehet nézgelődni, akit érdekel.

A kulisszák mögött - Fotózás a Gerlóczy Rooms de Lux-ban Tovább
Paloma Faith az Agent Provocateur kampányában

Paloma Faith az Agent Provocateur kampányában

Tulajdonképpen ennek már sokkal korábban meg kellett volna történnie, hiszen ezt nem lehet kihagyni: Faith ugyanis 20-as éveiben eladóként dolgozott a luxus fehérnemű márka egyik londoni üzletében, mellette tanult a Central Saint Martins-on.

paloma-faith-la-nouvelle-egerie-rock-dagent-provocateur_4.jpgPaloma Faith, brit énekes, sikert sikerre halmoz, én nagyon bírom, nemcsak a hangja miatt, hanem excentrikus stílusa miatt is. Amúgy Burberry bemutatókon is lehet látni, néha még élőben is énekel a bemutató alatt. A Szigeten is fellépett idén, ITT megnézhető az egész koncert.

paloma-faith-la-nouvelle-egerie-rock-dagent-provocateur_0.jpg

Az Agent Provocateur amúgy angol márka, nem francia, ahogy sokan gondolják, 1994-ben a divattervező Vivienne Westwood fia, Joseph Corré (apukája Malcolm McLaren volt) és akkori felesége, Serena Rees alapították. Az első üzlet a Broadwick Street-en nyílt, itt dolgozott Faith is. A céget 2007-ben megvette a 3i csoport 60 millió fontért. Mára kb. 104 üzletük működik világszerte.

2c0bc6b700000578-3225101-british_singer_paloma_faith_pictured_in_the_aw15_leisa_set_has_b-m-101_1441629709331.jpg

Természetesen nem maradhatnak el a videók, stílszerűen eladólányként tevékenykedik az üzletben, felidézve, hogy milyen volt itt dolgozni és persze, most is előszeretettel visel AP fehérneműket.

 

A Facebook Neverordinary oldalán további hírek, képek, sztorik.

 

Paloma Faith az Agent Provocateur kampányában Tovább
Ilyen a tavasz Ralph Lauren-nél

Ilyen a tavasz Ralph Lauren-nél

47.jpgEzt a posztot tulajdonképpen 2 évvel ezelőtt kellett volna itt megosztanom, csak akkor még volt egy másik blogom - amit időközben bezártam -, és oda írtam meg valamiért. Természetesen oda is jó tartalmakat írtam, így elhatároztam, hogy szép lassan átvezetem ide azokat, amelyek számot tarthatnak a kedves olvasók érdeklődésére, és úgy gondolom ez ilyen. 
Tehát, 2013 márciusában meghívást kaptam az Urbanologie-n keresztül - ez egy lifestyle magán klub - Ralph Lauren tavaszi enteriőr bemutatójára a Bond street-i üzletükbe, ennek nyilvánvalóan nagyon örültem, mert akkoriban még nem nagyon hívtak sehova Londonban. Nem úgy, mint most! 
Arról nem beszélve, hogy úgy néz ki, Anami jóvoltából Ralph Lauren Home Party-ra megyek nemsokára, így legalább lesz összehasonlítási alap!
11_1.jpgA londoni Bond Street neve egyet jelent a fényűző boltokkal, a luxussal és gazdagsággal. Már csak végig sétálni is vizuális élmény, főleg este, amikor kivilágítást kapnak a művészeti alkotásként is felfogható kirakatok.
10.jpg
Itt magasodik az egyik sarkon a többszintes Ralph Lauren üzlet, ahova piros szőnyegen keresztül be is fáradtunk.
53.jpgA mi eseményünk az alagsorban volt, de ezt ne úgy képzeljük el, ahogy az "alagsor" szó hangzik. A képek megtekintése után, gondolom sokan beköltöznének ebbe az alagsorba, - ahogy én is -, ami nem csak úgy be volt rendezve Ralph Lauren termékekkel, hanem a legkisebb részlet is ki volt dolgozva, mindenhova le lehetett ülni, kipróbálni, megfogdosni, csodás érzés, amikor nem szólnak rám!
43.jpg
5_2.jpg
7_1.jpg
8r.jpg
Ami igazán tetszett, hogy az árak rajta voltak mindenen, persze próbáltam nem mindennek az alját nézni egyfolytában.
20.jpg
18.jpg
39.jpg
Az este nagy felfedezése volt, hogy a szalvétagyűrű tökéletes lenne karkötőnek is.
9_2.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
26.jpg
46.jpg
36.jpg
30.jpg
28.jpg
32.jpg
34.jpg
49.jpgTermészetesen folyt a pezsgő, meg a lazacfalatkák is jöttek-mentek. Ralph sajnos nem tudott eljönni, de így is tökéletes csütörtök esti program volt. 
A Facebook Neverordinary oldalán további hírek, képek, sztorik. 
Ilyen a tavasz Ralph Lauren-nél Tovább
II. Erzsébet rekordot dönt

II. Erzsébet rekordot dönt

queen-elizabeth-ii-longest-reign.jpg

Még 2 nap és a 89 éves II. Erzsébet rekordot dönt: ő lesz a monarchia leghosszabb ideje trónon lévő uralkodója. Ezzel egyidejűleg fia, Károly walesi herceg is rekorder, Nagy-Britannia leghosszabb ideje várakozó trónörököse, ami 66 évet jelent.

Viktória királynő, Erzsébet üknagyanyja uralkodási idejét fogja megdönteni, aki 63 évet, hét hónapot és három napot töltött a brit trónon.

Szeptember 9-én, kb. fél 6-kor délután lesz a rekorddöntés: 23.226 nap, 16 óra és 30 perc, ilyen drámai számokkal lehet készülni rá.

queen_secombe_3431014b.jpgErzsébet jelezte, hogy nem akar nagy felhajtást idén, majd jövőre amikor 90 éves lesz áprilisban. 

queen-elizabeth-ii-longest-reign_3.jpg

II. Erzsébet első Twitter üzenete 2014-ből, amikor megnyitotta a londoni Science Múzeumot. Akit érdekel, hogy mit takar az aláírásban az R, íme: latin Regina, aminek jelentése királynő.

Amúgy azt olvastam, hogy ő volt az első uralkodó aki e-mailt küldött, amikor 1976-ban meglátogatott egy katonai bázist. (Az első e-mailemet kb. 1994-ben küldtem.)

hm_queen_balmoral_3431637b.jpg

Ahogy olvashatjuk, II. Erzsébet úgy gondol a királynőségre, mint egy élet munkájára, többször nyilatkozta, hogy soha nem fog lemondani, addig csinálja, ameddig tudja.

De mit is csinál valójában?

queen_secombe07_3431010b.jpg

 

Itt mondjuk éppen szőnyeget választ. A királynő munkája alapvetően protokolláris, eseményekre jár, megnyit, átad, köszönt, évente átlagosan 430 rendezvényre látogat el, kezet fog - a királynő kesztyű beszállítójáról írt posztomat érdemes megnézni! -, rajongói levelekre válaszoltat a 2 magántitkárával (állítólag 200-300 között mozog a napi mennyiség), rengeteg fontos emberrel találkozik, általában 10-20 percekre és persze mindenről tud, nagyon jól informált. (forrás: The British Monarchy honlap)

Az alattvalók szeretik, hogy van nekik egy királyi családjuk. Számos angolt kérdeztem meg, hogy mit gondolnak arról, hogy gyakorlatilag ők tartják el a királyi családot, és nem értették a kérdést, hiszen ők büszkék erre. Lehet értük rajongani, figyelemmel kísérni az életüket, jól megbeszélni a kollégákkal a napi királyi híreket és így tovább, a téma kimeríthetetlen és hálás.

queen_secombe03_3431020b.jpg

A híres piros táskában jutnak el hozzá a nagyon fontos és bizalmas iratok.

queen-elizabeth-ii-longest-reign_4.jpg

Ez egy szeptember 5-én készült kép II. Erzsébetről, szerintem megdönti anyukája rekordját is, aki 102 évesen halt meg.

A Facebook Neverordinary oldalán további hírek, képek, sztorik. 

II. Erzsébet rekordot dönt Tovább