Éljenek a 40 feletti nők! - NeverOrdinaryWoman

Ingyen koktél Facebook bejelentkezésért

Ingyen koktél Facebook bejelentkezésért

martini_308.jpg

Hiánypótló applikációra leltem pár napja, és alig várom, hogy kipróbáljam!

screenshot1.pngHiánypótló applikációra leltem pár napja, és alig várom, hogy kipróbáljam!

A Drinki arra az alapvető tényre épít, hogy mindenki szereti az ingyen italt, és még egy kis áldozatra is képesek vagyunk ezért. A tavaly indult applikáció egyelőre London, Manchester és Liverpool városokban működik, kb. 70 hellyel leszerződve.

Letöltjük az applikációt, és amikor úgy gondoljuk, hogy most jöhet egy koktél, akkor megnézzük, hogy melyik a hozzánk legközelebbi hely. Legnagyobb szerencsénkre, még azt is megadják, hogy milyen koktélt fogunk kapni.

image_1441442684999.png

Amennyiben tetszik nekünk az ajánlat, nincs más dolgunk, mint leokézni és a helyen megmutatni a bartendernek, aki szintén leokézza, majd megkapjuk az italunkat, miközben az app automatikusan kiteszi a Facebook oldalunkra a bejelentkezést.

Az applikáció egyelőre csak hölgyek számára elérhető, a marketing célja ugyanis több nőt becsábítani a bárokra, de már úton van a Drinko, mely nyilvánvalóan sörös témájú  app lesz férfiaknak.

És hogy ne essünk át a ló túlsó oldalára, az app napi egy koktélt engedélyez.

A Facebook Neverordinary oldalán további hírek, képek, sztorik. 

Ingyen koktél Facebook bejelentkezésért Tovább
Szeptemberi kihagyhatatlan programok Londonban

Szeptemberi kihagyhatatlan programok Londonban

fotorcreatedff.jpgA szeptember különösen tele lesz jobbnál-jobb programokkal, aminek nagyon örülök, mivel pont Londonban leszek. És hogy a kedves olvasónak is jó legyen, azoknak meg akik szintén kint vannak/lesznek, íme insider tippjeim, haladóknak!

Ez egy olyan poszt lesz, ami állandóan bővül, nem akarom szétaprózni, így érdemes lesz vissza-vissza térni.

Open House / szeptember 19 és 20

Az egyik kedvenc eseményem, az évenként megrendezésre kerülő 2 napos ingyenes Open House rendezvény, ilyenkor egy csomó olyan épületbe/házba/lakásba/felhőkarcolóba/stb. be lehet menni, ahová amúgy nem vagy korlátozottan, számszerűsítve kb. 700 épületről beszélhetünk. Engem, természetesen, leginkább a magán lakások és a nagyvilági épületek érdekelnek, persze komoly erőfeszítés csak végig olvasni is a kínálatot, de ma rászántam magam, íme néhány ajánlat!

Amit idén mindenképpen meg szeretnék nézni, az a Notting Hill-en, a 264 Westbourne Park Road-on található ház. Laktam errefelé is ugyanis, és akkor minden nap minimum kétszer biztosan elmentem a ház előtt, és mindig eltűnődtem, hogy milyen lehet belülről. Meg persze, hogy kik laknak itt. Azóta megtudtam, hogy ez 2 különálló lakás, egymás felett. Látogatási részletek itt.

fotorcreated.jpg

A Studio 1 Architects építésziroda munkái nagyon tetszenek, pár éve egy általuk felújított notting hill-i lakást tekintettem meg az Open House keretében (ott a tulajdonos kísért körbe), idén Hampstead-be megyek megnézni egy újabb kivitelezésüket. Látogatási részletek itt, e-mailben be kell regisztrálni. Amúgy jelenleg eladó, 4.5 millió font körül.

fotorcreatedg.jpg

London tele van magánklubokkal, ahova csak úgy nem lehet bemenni, viszont az Open House keretében erre is van lehetőség, például az 1891-ben alapított The Caledonian Club-ba tehetünk egy túrát. Látogatási részletek itt, telefonon bejelentkezés szükséges.

fotorcreatedgj.jpg

Serpentine Pavilon

Ahogy írtam már korábban, idén egy pszichedelikus selyemgubó labirintusra emlékeztet a pavilon, október 29-ig lehet megtekinteni. 

desktop4.jpgA COS (sokunk kedvenc ruha márkája), több éve és idén is szponzorálja mindenféle programmal a pavilont PARK NIGHTS címmel, sőt egy hátizsákot is készítettek ennek alkalmából (sold out), amelynek a bevétele a Serpentine Alapítványba ment. 2013-ban még meg kellett nyerni a részvételi lehetőséget a programokra, akkor a 78 éves Yasunao Tone (bácsi) zaj előadására nyertem jegyet, utólag vissza gondolva, elég szürreális élmény volt, ebben a posztban láthatjátok, hogyan is történt mindez. Idén már csak simán fel fel kell bukkanni, ITT kell nézgelődni. 

teljes_kepernyo_rogzitese_2015_08_29_135046.jpgA Fortnum&Mason Tea Tuk-ja a Hyde parkban is fel szokott tűnni, ne hagyjuk ki a lehetőséget, mindenképpen igyunk egy túlárazott teát és lőjjünk egy fotót, jól fog mutatni az Instagramon! (kép forrása)

Thomas, a Burberry kávézója

Júniusban nyílt meg a Burberry kávézója/étterme a Regent Street-i üzletben, ide mindenképpen el fogok látogatni, itt írtam róla.

London Design Festival

Szeptember 19 és 27 között ismét London Design Festival, ismét számtalan programmal, legalább 350 város szerte, íme néhány, amit az én listámra felkerült!

A Victoria & Albert Múzeum a centruma az eseménynek, így mindenképpen itt érdemes kezdeni a kalandozást! Az udvarban lesz egy ilyen installáció, - a tavalyi jobb volt mondjuk -, még egy kis videót is készítettem tavaly, íme!

 

teljes_kepernyo_rogzitese_2015_09_03_160540.jpg

Ez Frida Escobedo műve, You Know, You Cannot See Yourself So Well as by Reflection címmel, ez amúgy Shakespeare Julius Caesar-jából egy idézet. 

teljes_kepernyo_rogzitese_2015_09_03_161401.jpg

A bejáratnál a látogatókat a Zotem fogadja, ez egy 18 méteres installáció, 600 Swarovski kristállyal díszítve, a norvég Kim Thomé az elkövető. Szept 15-től okt 31-ig.

A Covent Garden környékén biztosan meg fogok fordulni, ott lehet látni Charles Pétillon 100.000 fehér lufiból álló installációját.

covent-garden-ballooons-its-nice-that-article.jpg

 A Facebook Neverordinary oldalán további hírek, képek, sztorik. 

Szeptemberi kihagyhatatlan programok Londonban Tovább