Éljenek a 40 feletti nők! - NeverOrdinaryWoman

Az első divatbemutatós velfie és egyéb érdekességek a London Fashion Week kapcsán

Az első divatbemutatós velfie és egyéb érdekességek a London Fashion Week kapcsán

A London Fashion Week-en divat történelmet írt Cara Delevingne, a morcos kisfiú a jelenleg egyik legfelkapottabb brit modell, méghozzá azzal, hogy egyik kifutós vonulása közben velfie-t - video selfiet - készített magáról, amit az Instagram profilján osztott meg. 

És hát ilyen még nem volt, így ez a mutatvány közel 224 ezer lájkot eredményezett, 4000 körüli kommenttel. Összesen 6 videót készített.

De persze ne gondoljuk, hogy ezt ő csak úgy magától kitalálta, a produkció értelmi szerzője Katie Grand volt, a Love Magazine főszerkesztője és a szerencsés márka pedig a Giles. Ügyes húzás volt. Ezen a shown vonult Palvin Barbara is, ebben a backstage videóban 2.04-től lehet őt látni.

Az első divatbemutatós velfie és egyéb érdekességek a London Fashion Week kapcsán Tovább
Pringle of Scotland: Textil innováció 3D nyomtatással avagy három dimenziós pulcsik

Pringle of Scotland: Textil innováció 3D nyomtatással avagy három dimenziós pulcsik

Még mindig London Fashion Week!

A Pringle of Scotland skót márkáról, csak elfogultan tudok beszélni. Egyrészt, mert a tavaly szeptemberi London Fashion Week-en meghívtak még a partijukra, másrészt pedig, mert ez a kollekció több, mint kötött pulcsik meg szoknyák tömkelege.

 

Tavaly decemberben kijött a tavaszi/nyári kollekció kampánya, amikor is ezen a kék-piros-fehér szetten megakadt a tekintetem, mert teljesen más, mint volt mint az eddig készült darabok. A skót színésznő, Sophie Kennedy Clark volt a kampány arca, a többi között pl a Nymphomaniac-ban is játszik.)

Az jövőre 200 (!) éves márkát, Robert Pringle indította el egy "sima" kis kötőgyár formájában. Az évek során számos híresség magára kapta - Grace Kelly, Madonna, David Beckham -, Tilda Swinton a márka arcaként is működött,  remélhetőleg szépen lassan összeszedi magát a cég, ugyanis gyakorlatilag a kreatív igazgatók évente váltják egymást, amiből jó nem származik. A cég amúgy kínai kézben van 2000 óta és azóta csak veszteséget termel, de mivel tradíciókkal rendelkező cégről beszélünk, a feltámasztás a cél, nem az eladás, tehát nincs veszélyben.

A tavaly szeptemberi London Fashion Week alatt "csak" prezentáció volt, vagyis a The Connaught Hotel egyik termében a modellek szépen be voltak állítva és lehetett őket körbe járkálni. Idén már mini-show volt, egymás után három, (és most a new yorki PR-sel leveleztem) egyértelmű, hogy a még nagyobb nyilvánosság volt a cél, aztán majd remélhetőleg jön egy olyan show, mint amit Anya Hindmarch rittyentett és itt írtam róla.

Pringle of Scotland: Textil innováció 3D nyomtatással avagy három dimenziós pulcsik Tovább
Az új Amy Winehouse?

Az új Amy Winehouse?

A 16 éves brit Hollie Stephenson Dave Stewart (Eurythmics) legújabb felkaroltja, erősen emlékeztet Amy Winehouse-ra, ami persze nem baj. Azt írják, ő írta a 2 dalt - lejjebb meghallgatható - , Stewart meg a producer.

Amúgy a londoni Hospital Clubban lép fel február 26-án (a budapesti Bródy Studios testvéreintézménye), tagok előnyben!

Van videó is, azt sajnos nem tudom betenni, mert le van tiltva, de ITT megnézhető.

 

 

 

Facebook neverordinary oldalán további hírek, képek, sztorik.

Follow my blog with Bloglovin

Az új Amy Winehouse? Tovább