Éljenek a 40 feletti nők! - NeverOrdinaryWoman

Miért menő az Adidas Stan Smith?

Miért menő az Adidas Stan Smith?

Kezdjük egy kis háttéranyaggal, azoknak akik nem követik figyelemmel a divat- és sportvilág összefüggéseit! 

Ki az a Stan Smith? Stanley Roger Smith - becsületes nevén -  egy 67 éves, visszavonult amerikai teniszező, a teniszvilág egyik legnagyobb alakja, 39 címet mondhat a magáénak, 1972-ben megnyerte Wimbledont. A képen éppen ennek örül.

adidas-stan-4_2790910c.jpg

 

Az első Adidas X Stan Smith cipő 1964-ben jött ki az Adidas Originals család égisze alatt, az évek folyamán pedig 40 millió pár ment el belőle. És hogy mi lehet a siker titka? A többi között, az egyik, hogy klasszikus és visszafogott és időtlen, még a jellegzetes 3 csík sincs rajta oldalt, aztán az "idősebbek" szerint mert már ikonikus és nem utolsó sorban maga Stan Smith személye, ahogy Will Arnett amerikai színész mondja a videóban, "you feel like a winner", ha ez van rajtad.

Aztán van kampány a Twitteren is, akik Stan Smith cipőben pózolva fotót tesznek fel, #stansmith hashtaggel, személyre szabott Stan Smith modell nyerhetnek, vagyis a nyelven a saját képünk lehet. Persze szerintem, pont az a cipő egyik fontos elem, így ezen most nem indulok.

 


 1249408871_Adidas-Stan-Smith-80s-Leather.jpg

2 év kihagyás után az Adidas újra piacra dobta a cipőt egy komolyabb marketing kampánnyal felvértezve.

Miért menő az Adidas Stan Smith? Tovább
Amikor London elnémul

Amikor London elnémul

Corrado Chiozzi fotós úgy gondolta, hogy körbe fotózza Londont karácsony napján, vagyis pontosabban december 25-én, amikor is minden zárva volt. Ja, annyira zárva volt, hogy semmilyen tömegközlekedés nem volt egy napig. Ezt alig akartam elhinni, hogy ilyen megtörténhet Londonban. 

Így nézett ki az Oxford Street, tisztára olyan, mint egy horror filmben. Persze mielőtt elkezdődik a sztori. Alul pedig egy saját készítésű videó az Oxford Streetről csúcsidőben, már csak az összehasonlítás végett is..

silent-london-christmas-project-9.jpg

Facebook neverordinary London oldalán további hírek, képek, sztorik.

Follow my blog with Bloglovin

Amikor London elnémul Tovább