Éljenek a 40 feletti nők! - NeverOrdinaryWoman

Gombold Újra 2014

Gombold Újra 2014

g1_3.jpg

 

Idén volt szerencsém először részt venni a Gombold Újra vagyis ahogy már most hívják a Central European Fashion Days eseményen tegnap este, ami egyben az eredményhirdetés is volt. A meghívásom apropója az volt, hogy kedvenc munkahelyem csatlakozott idén a Budapest Design Week-hez. 

A meghívó javasolta, hogy legyünk ott 19.50-re és bár előbb is érkeztünk, jó sokáig kellett kint sorban állni, még jó hogy nem esett. Bent sem volt jobb a helyzet, ezen van még mit csiszolni.

g2_1.jpg

A Design

Gombold Újra 2014 Tovább
Menő Topman kollaboráció Richie Culver képzőművésszel

Menő Topman kollaboráció Richie Culver képzőművésszel

Azt hiszem olyanról még nem írtam, hogy férfi divatmárka X művész kooperáció, úgyhogy itt az ideje és éppen itt az aktuális Topman X Richie Culver férfikollekció, ami pár napja elérhető.

És hogy miért is írok most erről? Mert szerintem jelenleg Richie Culver az egyik legmenőbb brit képzőművész. Először is autodidakta, aztán semmi manír, se macsóság és még az érzelmeiről is mer beszélni. Az egyik legfontosabb műve - mely egyben a kedvencem és ha lesz annyi pénzem, majd kérek tőle egy személyre szabottat - is egy szakítás nyomán készült. Lásd lejjebb. Ezt amúgy a csaj házára is kiírta szép, nagy betűkkel.

Én 2011-ben fedeztem fel őt és majdnem találkoztam vele egyszer, amikor Miriam meghívott a szülinapi bulijába tavaly és láttam, hogy ő is jön, aztán persze nem jött, pedig egy csomót gyalogoltam Kelet-Londonban, hogy megtaláljam a bulihelyet. (tavaly meg elköltözött Berlinbe)

tumblr_ln35qopQec1qfokgi.jpg

Amúgy a legjobban azt bírom benne, talán mert bennem is ilyen kettősség van, hogy egyik nap tetőtől talpig designer cuccban pózol Mayfair-ben a Jimmy Choo üzletben, másnap meg valami lepattant melegítőben áll a konyhában.

Menő Topman kollaboráció Richie Culver képzőművésszel Tovább
Smiljan Radić Serpentine pavilonja még október 19-ig látható Londonban

Smiljan Radić Serpentine pavilonja még október 19-ig látható Londonban

A londoni Serpentine Gallery idei pavilonja, melyet Smiljan Radić chilei építész tervezett, még október 19-ig látható.

Ő a 14. építész, akit a londoni Serpentine Gallery felkért, hogy tervezze meg a minden évben felhúzásra kerülő, ideiglenes Serpentine Pavilont a Galéria mellett, a Kensington Gardens parkban. A kezdeményezés 2000-ben kedződött és London egyik fő nyári kulturális attrakciója minden évben.

Radic amúgy az egyik legfiatalabb és legkevésbé ismert építész, aki elnyerte a megbízást.

Ízelítő képek!

n13_1.jpg

n15_1.jpg

 

n14_1.jpg

 

Smiljan Radić Serpentine pavilonja még október 19-ig látható Londonban Tovább