Éljenek a 40 feletti nők! - NeverOrdinaryWoman

Ki ez a nő? - Lena Dunham

Ki ez a nő? - Lena Dunham

Nincs semmi baj azzal, aki még nem hallotta Lena Dunham nevét. Persze, ha képben akarunk lenni, hogyan tengetik életüket a mai huszonéves (amerikai) fiatalok, meg tudni akarjuk, ki a generáció szócsöve, akkor érdemes megismerkedni vele. 

Lena Dunham a "Csajok" című HBO sorozat írója, szereplője és készítője. Ez már így magában is egészen kimagasló teljesítmény, és hát a harmadik széria fut, szóval sikeres, így fogtam magam a múlt héten és bepótoltam a hiányosságaimat - megnéztem mindent -, mivel valljuk be ez a lány itt történelmet ír. És tessék, felkerült a februári amerikai Vogue címlapjára is. 

 

Ki ez a nő? - Lena Dunham Tovább
Sellő az erőműben

Sellő az erőműben

A Wapping Project nevű étterem-kiállítótér az egyik kedvenc helyem volt Londonban. Azért csak volt, mert bezárt decemberben. Viszont még egy utolsó kiállítás erejéig nyitva volt december 22-ig, így utoljára elmentünk megnézni ezt a volt hőerőműből kialakított csodálatos helyszínt. 

1_27.jpg

A hely nem olyan volt mint fénykorában, már pakoltak, de azért a varázs még átjött. Egykor hidraulikus erőműként funkcionált, majd romantikus étteremmé alakították át, alul pedig egy hatalmas kiállítótér volt a hely erőssége.

Sellő az erőműben Tovább