Éljenek a 40 feletti nők! - NeverOrdinaryWoman

Arioso Cafe - a tökéletes randihelyszín

Arioso Cafe - a tökéletes randihelyszín

Nem szoktam kávézókat nagyon ajánlgatni, mert nem iszom kávét, így célirányosan nem is járok kávét inni. Pár napja azonban a Király utcán mentem keresztül és elmentem az Arioso előtt, amiről már olvastam, és azt is olvastam, hogy nem csak enteriőr bolt, hanem van egy kis kávézója is, egy eldugott belső terasszal. Szeretem az eldugott helyeket, így ezt bementem megnézni.

20140610_154915.jpg

Kívülről csak akkor tűnik fel, hogy itt van egy kávézó, ha tudjuk, hogy van itt egy kávézó. 

20140610_152048.jpg

Miután keresztül sétálunk a bolton, majd balra fordulunk, itt találjuk magunkat. Tökéletes hely egy romantikus randira. És mivel a wifi kint nem működik igazán, így nem kell laptopos egyénektől sem tartanunk. Remélem ez így is marad!

20140610_153314.jpg

Van mindenféle sütemény - macaron meg mindenféle szofisztikált is -, sajnos elfelejtettem honnan jönnek, ez egy citromtorta fenyőmaggal. Utólag azt gondolom, hogy a villára jobban fogok emlékezni majd, mint a sütire, pedig tényleg finom volt. Ez olyan, mint ezen a helyen, meg az maradt meg, hogy ugyanolyan evőeszköz márka volt, mint annak idején a Titanicon.

20140610_154106.jpg

arioso koll.jpg

A bolt kínálatát nem annyira tanulmányoztam át, de az egyből feltűnik, hogy művirágban igen erősek, mégpedig abból a fajtából, ami jól néz ki és nem tűnik művirágnak, bár én magam nem vagyok híve a művirágnak. Emlékszem, milyen csalódott voltam, amikor először rájöttem, hogy még a Harrods-ban is művirágok vannak!

Arioso, Király utca 9., Virágüzlet, lakberendezés, kávézó

És várom a javaslatokat randihelyszínre, abból sosincs elég!

További virágos bejegyzéseim:

Ezüstérmes lett a Gucci installációja a londoni virágkiállításon

Három londoni virágkötő

Kertészet és divat - kiállításajánló

Wild At Heart - nyilvános wc menő virágbolttal a Notting Hillen

Facebook neverordinary oldalán további hírek, képek, sztorik.

Follow my blog with Bloglovin

Arioso Cafe - a tökéletes randihelyszín Tovább
Budapest egy brit blogger szemével

Budapest egy brit blogger szemével

Christine Macaulay, egy Manchesterben élő blogger, a The Fabulous Times című oldalt írja, van itt utazási ajánló, gasztró, divat, lévén ő maga divattervező is, aztán mindenféle jó tanácsok nőknek.

Miután járatom a hírlevelét, kiszúrtam, hogy Magyarországra jön, így aztán gyorsan írtam neki és készítettem vele egy mini interjút a budapesti tripről.

 - Első alkalommal jártál Magyarországon?

- Igen, és imádtam!

- Mit tudtál Magyarországról az utazás előtt?

- Nem sokat. Azt tudtam, hogy színes múlttal rendelkezik és hogy  Magyarország volt a legtávolabbi pont, ahova Dzsingisz Kán eljutott Európában. És hogy, Magyarországon remek kolbászt készítenek.

river boat cruise.JPG

- Milyen helyekre jutottak el Budapesten?

- Egy percet nem pihentünk! Elmentünk a Gellért-hegy tetejére a Citadellára, piknikeztünk a Margit-szigeten, felmentünk a Szent István Bazilika kilátójába, egy délutánt eltöltöttünk a Széchenyi Fürdőben, ettünk gulyást a Zsidónegyedben, voltunk hajókázni a Dunán és ebédeltünk a New York Kávéházban.

in the spa.JPG

goulash.JPG

- Mi tetszett a legjobban?

- Nekem személy szerint a Szent István Bazilika. Láttam már korábban képeket a templomról, de nem voltam felkészülve arra, hogy ennyire lenyűgöző és díszes lesz. Felmentünk a kilátóba, előttünk volt az egész város, aztán megszólalt a harang..egészen különleges élmény volt.

top of st stephans.JPG

- Milyen benyomást szereztél a pestiekről?

Budapesten mindenki nagyon kedves volt velünk. Budapest előtt Tatán voltunk, ott is kedvesek és barátságosak voltak a helyiek.

IMG_9119.jpg

new york cafe.JPG

- Összességében hogyan érezted magad?

Budapest az egyik legszebb európai város, ahol eddig jártam. Bármerre fordultam hihetetlen építészeti csodákba botlottam, ahogy mondtam a Szent István Bazilika vagy az Operaház különösen tetszett. És persze a romkocsmák! Egyfolytában fényképeznem kellett! Budapest szuper hely, jól lehet tájékozódni és rengeteg kincset rejt!

Facebook neverordinary oldalán további hírek, képek, sztorik.

Follow my blog with Bloglovin 

Budapest egy brit blogger szemével Tovább