Éljenek a 40 feletti nők! - NeverOrdinaryWoman

Vogue újságírók ruhásszekrényében

Vogue újságírók ruhásszekrényében

Legutóbb frissítve33.jpg

A brit Vogue új videósorozatot indított, amely azoknak akik szeretnek más szekrényébe bekukucskálni, tetszeni fog. Mint amikor egy idegen lakásban kihúzzuk a fiókot, amikor nem lát senki. 

Én mondjuk már annyira unom a supercool nőket (akiket pl Garance Dore-nál láthatunk), hogy Bay Garnett személye igazi felüdülés, a famer-férfi ing-tűsarkú háromszögében mozgó Sarah Harris-szel szemben, ahogy a videóban mondja, kb 90 (!) db farmerrel rendelkezik. 

Zárójelben: egyszer olvastam, hogy utóbbi úgy lett ősz - mert nem a mostani divathullámra ült rá - hogy 16 éves korában egyszer csak megőszült és úgy döntött, nem festet. Persze, nem tudom, hányan gonduljuk őt 34 évesnek, mert hogy annyi.

Mindkét nő a Vogue kötelékébe (is) tartozik, amíg Sarah Harris divatszerkesztő, Bay inkább mindenes vonalon mozog stylist/designer/újságíró. A honlapján szuper interjúk vannak, pl Anita Pallenberggel, Debbie Harryvel vagy Jeanne Marine-nal (Bob Geldof nője).  És ő amúgy 41, de szerintem nem néz ki annyinak.

Ami még érdekes, hogy Bay Garnett a thrifting mozgalom lelkes híve, ami azt jelenti, hogy megszállott secondhand és vintage shopper, és itt egy szuper sztori, hogyan lett egy Kate Moss-ra adott turkálós-banános pólóból Chloe banános kollekció, ez a videóban is előjön, mármint Bay előveszi a szekrényből a turkálós-banánon pólót. 

Hannah Berryman készítette a videót, akit a Conde Nast nemrégiben vett fel TV és videó kreatív igazgatónak. Amúgy meg igen, a videó a jövő. 

 A Facebook neverordinary oldalán további hírek, képek, sztorik.

 Follow my blog with Bloglovin

Vogue újságírók ruhásszekrényében Tovább