Éljenek a 40 feletti nők! - NeverOrdinaryWoman

I must have flowers, always, and always - Claude Monet

I must have flowers, always, and always - Claude Monet

Legutóbb frissítve30.jpg

Valljuk be, ki nem játszott még el a gondolattal, hogy ő most akkor virágkötő lesz! Mert milyen jó is egész nap szép virágok között lenni, kedves embereknek szép csokrokat készíteni..(aki a virágot szereti...) és az egész oly nyugodt és természetes. Rákeresünk a virágkötő tanfolyamra, kijön az OKJ, aztán valamelyik családtag rávágja, hogy ebből nem lehet megélni, meg már így sok van..

Az kedvenc londoni virágosomról már írtam itt, most viszont 3 másikat fogok bemutatni. Az egyiket azért, mert egészen egyedi üzleti modellel dolgozik, a másiknak a stílusa és hozzáállása fogott meg, a harmadik pedig mert karrierváltóként lett virágos, nem akármilyen állásból. Az első kettő londoni, a harmadik new yorki.

I must have flowers, always, and always - Claude Monet Tovább
Egy londoni galéria illata

Egy londoni galéria illata

serpentine-comme-des-garcons-tracey-Emin.jpg

Május 5-től vagyis mától kapható a londoni Serpentine Galéria és a COMME des GARCONS divatmárka együttműködésének eredménye a Serpentine névre hallgató unisex illat, azon apropóból, hogy a Serpentine bővült, vagyis tavaly szeptemberben átadták a Serpentine Sackler Galériát, melyet Zaha Hadid tervezett. (ITT írtam erről a látogatásról.)

Egy londoni galéria illata Tovább