Éljenek a 40 feletti nők! - NeverOrdinaryWoman

Nincs olyan, hogy ciki, maximum egyedi! Nekem ez London - Szűcs Ariadné

Nincs olyan, hogy ciki, maximum egyedi! Nekem ez London - Szűcs Ariadné

v5_1.jpg

A "Nekem ez London" egy interjú sorozat olyan emberekkel, akik Londonban élnek/éltek és elmesélik, hogy miért szeretik vagy éppen miért nem szeretik Londont, miért és hogyan inspirálja őket ez a város és mit kaptak tőle.

Ariadnéval egy ügynökségénél dolgoztunk évekkel ezelőtt, de akkor nem igazán haverkodtunk össze, így kicsit meg is lepett, amikor kaptam tőle egy e-mailt, hogy jön Londonba és találkozunk-e? Természetesen találkoztunk és hát London össze hozott minket! 

17790_10151538287372147_1965338174_n.jpgInterjúalany: Szűcs Ariadné

Foglalkozás: Senior Project Officer, avagy ’banki in-house account’

Végzettség: BGF-KKFK

Mennyi ideig éltél Londonban? Hat hónapig, 2013 februártól augusztusig. Szerencsére a telet pont kihagytam :)

Hogyan jutottál ki? Miért jöttél? Egy rideg januári napon még alig értem be az irodába, amikor a főnököm elém állt, hogy sürgősen beszélnünk kell. Végigpörgettem az agyamon, hogy vajon mit és mikor ronthattam el, de mivel semmi nem jutott hirtelen az eszembe, így jobbára csak kíváncsian követtem a tárgyalóba.

- Ari, van egy fontos kérdésem, lenne kedved pár hónapra Londonba költöz...

- Igen!

Az üzleti út részleteit később megbeszéltük, végül hat hónap lett, a HSBC Bank londoni központjában dolgoztam egy szolgáltatás bevezetésén.

Mivel foglalkozol? Eredetileg accountként dolgoztam reklámügynökségeknél, majd engedtem az ügyféloldal csábításának, marketing főmunkatárs lettem a HSBC Credit-nél, ami a HSBC Bank magyarországi leányvállalata volt. Amikor a bank kivonult a magyar piacról, egy magánkórház marketingosztályára kerültem, majd vissza ügynökséghez. A véletlen sodort megint a HSBC-hez, a volt főnököm kérdezte, hogy nem lenne-e kedvem újra ott dolgozni, ezúttal Ostravában. Mondtam, hogy szívesen,  főleg ha elárulja, hogy mégis hol van ez az Ostrava. Csehországban....Az életem úgyis egy olyan szakaszához érkezett, amikor tökéletesen mindegynek tartottam, hol élek, így belevágtam. Egy év elteltével volt egy jelentős átszervezés a bankon belül, így átköltöztem Krakkóba, Lengyelországba. Azóta is itt élek.

Képek: SZA

Nincs olyan, hogy ciki, maximum egyedi! Nekem ez London - Szűcs Ariadné Tovább