Éljenek a 40 feletti nők! - NeverOrdinaryWoman

Nem kérnek a Marks & Spencer inspiráló nőiből a vásárlók

Nem kérnek a Marks & Spencer inspiráló nőiből a vásárlók

A Marks&Spencer nem teketóriázott, megismételte a tavaly elindított kampányát, melyben "híres brit nők" szerepeltek, itt írtam erről.

Az új kampány annyiban különbözik, hogy most más híres brit nőket szerepeltetnek, a fotós viszont ugyanúgy Annie Leibovitz. Most itt van Emma Thompson színésznő, Alek Wek model, Rita Ora énekesnő (akiről mindig azt hiszem, hogy vagy 40 éves pedig csak 23), Annie Lennox énekesnő..inspiring ladies, ahogy írják a közleményben. Érdekes "húzás" amúgy, jobb szélen Doreen Lawrence, az 1999-ben egy londoni buszmegállóban minden indíték nélkül meggyilkolt fekete tizenéves, Stephen Lawrence anyja, aki időközben főállású rasszizmus elleni aktivista lett, még a királynő is kitüntette.

A fent említetteken kívül: Alek Wek, szupermodell, aktivista és művész; Lulu Kennedy (bal szélen), a Fashion East alapítója és a még dolgozik a LOVE magazinnak is,  Rachel Khoo (bal szélen fehérben), séf és tévés személyiség, és Roma Agrawal, mérnök, aki nincs rajta ezen a képen.

MS-3276847.jpg

Aztán ma reggel a M&S kitette a Facebook-on a hírt és képet, aztán pedig negatív kommentek hada érkezett. Érdekes, hogy egy ilyen cég, nem veszi/vette figyelembe azt, hogy már az előző kampány sem vált be az inspiráló nőkkel, sőt megfelelő eladás sem sikerült elérniük. Ennek ellenére újra erőltetik ezt a sémát.

Nem kérnek a Marks & Spencer inspiráló nőiből a vásárlók Tovább