Éljenek a 40 feletti nők! - NeverOrdinaryWoman

Elindult a Burberry 2014 tavasz/nyár kampány

Elindult a Burberry 2014 tavasz/nyár kampány

Elindult a 158 (!) éves brit márka, a Burberry 2014-es tavaszi/nyári kampánya, ami több szempontból is érdekes. Egyrészt, mert tele van figyelemreméltó arcokkal, számos fiatal brit tehetséggel, mint például Jamie Campbell Bower színész (középen), vagy Leo Dobson zenész a The Childhood együttesből.

Aztán itt van kenyai származású Malaika Firth, aki tavaly szerepelt a Burberry bemutatón és aki Naomi Campbell nyomdokain lépked, ugyanis ő a második fekete modell,  - NC után - aki Prada kampányban szerepelt. 

Matilda Lowther nyitotta tavaly Londonban a Burberry bemutatót, Neelam Johal (jobbról a második) pedig az első indiai modell aki Burberry kampányban szerepel. Jobb szélen Jean Campbell, aki Isabella Cawdor egykori Vogue divatszerkesztő lánya. Callum Ball bal oldalon, szintén újonc, már több Burberry kampányban szerepelt.

A képeket Mario Testino készítette.

1452223_10152107970096425_1224475974_n.jpg

1472927_10152108731361425_12302248_n.jpg

Elindult a Burberry 2014 tavasz/nyár kampány Tovább
Karácsonyi vacsora egy londoni hotelben

Karácsonyi vacsora egy londoni hotelben

Megesik olyan az életben, amikor teljesen máshol karácsonyozunk, mint elterveztük azt. Ezt történt velem az idén, ugyanis a londoni The Connaught szálloda éttermében kötöttem ki 24-én. 

connaught.jpg

 

connaught_mayfair_3.jpg

A The Connaught-ba a London Fashion Week alkalmával jutottam el először, ugyanis itt volt a Pringle of Scotland bemutatója. Természetesen azon nyomban megtetszett, kinek nem tetszene egy 5 csillagos szálloda, némi angol tradícióval és bájjal?

1_30.jpg

A szállodának 2 bárja van, mindkettőt kipróbáltuk, ezen a képen a Connaught bár látható. Art deco enteriőr, zene a 20-as évekből, rendkívül stílusos, nem beszélve a pohárról, amiben a pezsgőt kaptam. Amúgy ha kérünk egy újabb pohárral, az úgy történik, hogy jön a pincér az üveggel és szépen rátölt. Mint otthon.

Teljes képernyő rögzítése 2013.12.31. 180052.jpg

A karácsonyi vacsora a francia Helene Darozze nevével fémjelzett étteremben, a hotelnek hagyománya van a női séfekkel, az előző is az volt. Helene amúgy 2 Michelin-csillaggal büszkélkedhet és Párizsban is van egy étterme.

Teljes képernyő rögzítése 2013.12.31. 180130.jpg

A különféle menük fent voltak az Interneten, így a foglaláskor már kiválasztottuk melyiket óhajtjuk, ezt ott helyben megkaptuk kis papírkán. (A papír amúgy csillámos volt, csak itt nem látszik.)

2_22.jpg

 

3_24.jpg

 

4_17.jpg

 

Mi érkeztünk elsőnek az étterembe, lévén előtte a bárban múlattuk az időt és nagyon pontosan voltunk, pontosan fél 7-kor megjelentünk. 

6_18.jpg

 

5_20.jpg

 

7_17.jpg

 

8_11.jpg

 

9_16.jpg

 

10_17.jpg

 

Az összes fogás kitűnő volt, nekem az előétel - a libamájas-szarvasgombás-zelleres - és a szarvas ízlett a legjobban.

A kiszolgálást érdekes módon nem tudom igazából értékelni. Volt egy nő, aki úgy nézett ki, hogy ő az étterem menedzser, mert mindenkivel foglalkozott és számomra rettentően modorosan beszélt, és néha zavarba ejtő magánjellegű kérdéseket tett fel, de amúgy meg teljesen profi volt.

12_13.jpg

 

Én nem iszom kávét, még szerencse, hogy partnerem rendelt egyet, ugyanis így sikerült szemrevételeznem ezt a gyönyörű Hermes porcelánkészletet, amelynek a neve Blacon du Guadalqivir. Gyönyörű, el is kezdek gyűjteni!

13_16.jpg

 

Az étterem amúgy teljesen megtelt. Érdekes volt szemlélni, milyen közönség tölti hotelben a karácsony estét. Mellettünk jobbra egy idősebb angol házaspár ült, balra pedig egy francia család. Aztán láttam egy amerikai nőt teljesen egyedül, rendesen kiöltözött azért. Sok fiatal pár is volt, ők olyan 10 felé érkeztek.

14_16.jpg

 

Levezetésképpen még átmentünk a másik bárba is, - Coburg - , ahol nagyon-nagyon sötét volt, így egyáltalán nem tudtam fényképezni. Pedig a mellettünk lévő asztalnál Gemma Aterton színésznő ült. Akinek nem lenne elsőre ismerős a neve, játszott Bond filmben, idén a Hansel and Gretel, Runner Runner és Byzantium filmekben láthatjuk.

Összességében, nagyon jól éreztem magam, de egyáltalán nem olyan volt, mintha Karácsony lett volna. Inkább olyan volt, mintha elmentünk volna hétvégén valamit megünnepelni. Egyszer megéri kipróbálni.

 

Karácsonyi vacsora egy londoni hotelben Tovább
Divatos karácsonyi / újévi üdvözlőlapok

Divatos karácsonyi / újévi üdvözlőlapok

Én nagyon szeretem a listákat, úgyhogy csináltam is egyet arról, hogy a különböző divat márkák milyen karácsonyi / újévi cuccokkal jöttek ki. Persze, a teljesség igény nélkül, és a színvonal alattiak sem kerültek fel a listára, mint például ez az Anya Hindmarch, teljességgel érthetetlen, smiley-s képet használni már 10 éve is ciki volt használni..

Persze azért szerencsére inkább több az olyan, aki kitett magáért, mint például a Chanel (mint mindig) vagy Marc Jacobs konkrétan a saját arcát tette oda.

Jó nézgelődést! Ha valami figyelemreméltót kihagytam, mindenképpen jelezzétek.

1460067_10151888032688063_498462201_n.jpg

 

Divatos karácsonyi / újévi üdvözlőlapok Tovább