Éljenek a 40 feletti nők! - NeverOrdinaryWoman

A 10 legmenőbb brit modell a London Fashion Week-en

A 10 legmenőbb brit modell a London Fashion Week-en

A London Fashion Week évente kétszer kerül megrendezésre, februárban és szeptemberben a British Fashion Council közreműködésével, az esemény fő helyszínéül a Somerset House szolgál.

1. Rosie Tapner

A 17 éves hertfordshire-i lányt a Storm ügynökség szúrta ki egy iskolai kirándulás során. 15 évesen a Balenciaga arca volt, a London Fashion Week-en pedig Todd Lynn bemutatóját nyitotta, de a Giles és Michael van der Ham bemutatón is ott volt, a Topshop egyik arca. 

RT2.jpg

RT3.jpg

2. Sam Rollinson

A 18 éves Sam Doncasterből jön, 13 évesen cserkészte be őt a Select ügynökség. Rollinson az egyik legkeresettebb kifutó modell jelenleg - azt mondják az arccsontja miatt-, szerepelt már Burberry és Balenciaga kampányban. Idén J.W. Anderson bemutatóját nyitotta, ami a London Fashion Week egyik fénypontja. A London Fashion Week negyedik legjobban foglalkoztatott modellje, 12 bemutatóval.

SR1.jpg

SR2.jpg

3. Jourdan Dunn

A Storm modellügynökség fedezte fel, amikor éppen az egyik londoni Primark-ban shoppingolt. A 22 éves Dunn történelmet írt, mivel Naomi Campbell óta ő az első fekete modell aki a Prada-nak kifutóra lépett. A 2012-es londoni olimpia záróünnepségen a brit divat méltatásakor ő volt az egyik modell, Naomi Campbell, Kate Moss, David Gandy, Karen Elson,  Lily Donaldson, Georgia May Jagger és Stella Tennant társaságában.

JD1.jpg

JD2.jpg

A 10 legmenőbb brit modell a London Fashion Week-en Tovább
Anyák Napja Chanel módra

Anyák Napja Chanel módra

Ha március 8-10 között éppen Londonban vagyunk, semmiképpen se hagyjuk ki a Covent Garden-t. Egyrészt remekül el lehet veszni a sok kis bolt forgatagában, másrészt bámészkodásra is alkalmas egy jó (angol) tea mellett. Harmadrészt, a tavaly nyitott Chanel pop-up bolt Anyák Napjára csodás akcióval készül:  egy virágos standot fog felhúzni, olyan virágokkal mint rózsa, jázmin, írisz, tubarózsa és pacsuli - a legnépszerűbb Chanel parfümök alapjai -  és mindazok, akik vásárolnak egy 100 ml-es parfümöt, ajándékba kapnak egy virágcsokrot. És ha ez nem lenne elég, ezenfelül kaméliás (Coco Chanel kedvenc virágja) dombornyomott papírra kalligrafikus írással egy szabadon választott Coco Chanel idézetet is kapunk, amit ott helyben készítenek el nekünk.
Kihagyhatatlan!
Chanel-Flower-Stall.2.jpg
Chanel-Flower-Stall.1.jpg
Chanel-Flower-Stall.4.jpg
Neverordinary London a Facebookon ITT!
Anyák Napja Chanel módra Tovább