Éljenek a 40 feletti nők! - NeverOrdinaryWoman

Liberty of London - dokumentumfilm a londoni luxusáruházról

Liberty of London - dokumentumfilm a londoni luxusáruházról

Liberty-Of-London-TV-show.jpg

Aki hozzám hasonlóan, szeret a kulisszák mögé nézni, annak ajánlom ezt a posztot, ugyanis a csodálatos londoni áruházról, a Liberty of London-ról készült egy 3 részes dokumentumfilm sorozat, az első része hétfőn 9-kor a Channel 4-on.

Amúgy az áruház érdekessége, hogy ennek a nagyon brit és kissé excentrikus intézménynek egy amerikai az igazgatója, Ed Burstell, a filmben őt is sokszor lehet majd látni.

Facebook neverordinary London oldalán további hírek, képek, sztorik.

Follow my blog with Bloglovin

 

Liberty of London - dokumentumfilm a londoni luxusáruházról Tovább
Lima London - az első Michelin-csillagos perui étterem Európában (étteremkritika)

Lima London - az első Michelin-csillagos perui étterem Európában (étteremkritika)

A csütörtöki napom élményekben nem szűkölködött: megnéztük a Paul Smith kiállítást (itt írtam a sajtótájékoztatóról), majd kipróbáltuk a perui Lima éttermet, amely nemrégiben kapott egy Michelin-csillagot és a hab tortán az volt, hogy este belefutottunk Jeremy Ironsba, a törzshelyemen

Nyilván az utóbbiról is tudnék írni egy komplett bejegyzést, de inkább a perui gasztró kalandról fogok. Azt az elején szeretném leszögezni, hogy ez teljesen szubjektív, nem vagyok gasztró blogger, nem is leszek, - így is Dunát lehet velük rekeszteni, szóval nagy a verseny, - úgyhogy csak úgy leírom egyszerűen, hogy milyen volt.

Amióta megkapta a Michelin-csillagot, azóta kicsit nehezebb foglalni, fél 6-ra mentünk, fél órát késtünk, azért oda telefonáltam, de amikor megérkeztünk és még később is, láttuk hogy a marketing része, hogy nem lehetett asztalt foglalni online 6-ra, pedig volt pár szabad.

interior3.jpg

 

Az étterembe úgy érkeztünk, hogy sok fogalmunk nem volt a perui konyháról, persze ezért is jöttünk. Sajnos, így is távoztunk, nagy titkot nem árulok el azzal, ha azt mondom, hogy ez a Michelin-csillag szerintem kissé korán érkezett ide, mert több sebből vérzett az este.

 

Lima London - az első Michelin-csillagos perui étterem Európában (étteremkritika) Tovább
Bocsánat, magamra költöttem!

Bocsánat, magamra költöttem!

A londoni Harvey Nichols luxusáruház ismét egy zseniális karácsonyi reklámmal rukkolt elő, amiben is arra ösztökél minket, hogy inkább költsük magukra a karácsonyra szánt pénzt, de azért vegyünk valami kis semmiséget a célszemélynek, például fogpiszkálót, lefolyó dugót vagy hajgumit a HARVEY NICHOLS-ból, mert azért mégis csak valami!

És a legjobb, hogy ezeket a ki semmiségeket, tényleg meg lehet venni online.

Szóval nekem mindenképpen kell egy HN hajgumi szett karácsonyra, remélem átmegy az üzenet!

Fotor1127124343.jpg

 

Facebook neverordinary London oldalán további hírek, képek, sztorik.

Follow my blog with Bloglovin

Bocsánat, magamra költöttem! Tovább
A Karácsony Íze Londonban avagy egy újabb gasztró vásár

A Karácsony Íze Londonban avagy egy újabb gasztró vásár

A négynapos Taste of Christmas a Taste fesztiválok esernyőjéből bújt ki a múlt hét végén és ahogy a neve is jelzi, karácsonyi hangsúllyal. Aki még nem hallott róla: a Taste gasztronómiai fesztivál 10 éve indult hódító útjára Londonból, azóta már számos városban megrendezik világszerte, úgy hogy Taste of London meg Taste of Roma vagy Taste of Dubai. Budapest nincs, ha jól látom.

Vasárnap látogattam ki az eseményre, ami a Tobacco Dock-ban került most megrendezésre, szerintem kiváló helyszín gasztró jellegű eseményekre, például áprilisban itt volt a szuper exkluzív The Lab Event is, ITT írtam róla, jó sok Michelen csillagos séffel.

Persze, most sem kellett bánkódni, program és sztár séf is volt gazdagon. Az én első utam egyből a VIP Lounge-ba vezetett, ahol gyorsan felvettem a jegyhez járó Laurent-Perrier pohár pezsgőt, mivel nincs is nagyvilágibb, mint éhgyomorra pezsgőzni vasárnap reggel.

1_22.jpg

 

2_17.jpg

Életképek a VIP-ben.

 

A Karácsony Íze Londonban avagy egy újabb gasztró vásár Tovább