Éljenek a 40 feletti nők! - NeverOrdinaryWoman

Megváltás néven alkoholmentes bárt nyit a Virgin ex-marketingese Londonban

Megváltás néven alkoholmentes bárt nyit a Virgin ex-marketingese Londonban

Catherine Salway, a Virgin korábbi marketing guruja - ahogy Sir Richard Branson nevezte - alkoholmentes vendéglátóipari láncot indít hamarosan Londonban.

A Redemption / Megváltás névre hallgató újszerű kezdeményezés azokat kívánja megcélozni, akik nem isznak alkoholt és nem esznek húst. Az ötlet állítólag úgy jött, hogy egy ex-pasijával, akinek alkoholproblémái voltak, olyan helyre akartak menni, ahol nem eshet kísértésbe, és nem találtak ilyet. Az ötlet ekkor megszületett.

A július 21-én induló koncepció először egy pop up helyen nyit Hackney-ben (Kelet-London), a Netil House tetőteraszán, 10 egymást követő vasárnap tesztelik a fogadtatást. A Netil House amúgy egy közösségi hely, 94 kreatív stúdiónak ad otthont.

Azután pedig szeptember 8-tól megnyílik az állandó hely a Notting Hill-en, a csodálatos Trellik Tower mellett. (amit a magyar Ernő Goldfinger tervezett). Ezt majd természetesen meg fogok nézni.

Amúgy Catherine Salway FB oldalán figyelemmel lehet követni ahogy  szervezi a businesst vagy éppen ahogy kampányol az alkohol fogyasztás ellen. 2011-ben hagyta ott a Virgint, 15 év után.

redemption.jpg

Megváltás néven alkoholmentes bárt nyit a Virgin ex-marketingese Londonban Tovább
The Ledbury - ismét London legjobb éttermének választották

The Ledbury - ismét London legjobb éttermének választották

Egymás után másodszor lett a The Ledbury London legjobb étterme, az All in One Ultimate Restaurant List szerint, ami az All in London honlap rangsorolása. A helyezések pedig úgy jönnek létre, hogy olyan rangsorolásokat mixelnek össze egy bizonyos algoritmus szerint (így van írva!), mint a National Restaurant Awards, az Observer Food Monthly awards, Michelin Guide és Good Food Guide.

article-2185444-14705EFB000005DC-775_634x425.jpg

Én amúgy még sosem volt itt, pedig már számtalanszor elmentem előtte (sőt amióta futkározom esténként, el is futok előtte) és ráadásul 10 percre esik a lakásomtól, de azért mindig próbálok belesni, de általában nem látok semmit, úgy el van szeparálva egy magas kerítéssel. Nem véletlen. Ugyanis 2011 nyarán kissé bizarr incidens történt itt, mégpedig kirabolták a kedves vendégeket, 15 fiatal, - akik amúgy egy bandához tartoztak, -  órákat, telefonokat, ékszereket és pénzt szedett össze a vendégektől, az egyik séf egy sodrófával próbált közbelépni, de nem járt sikerrel (erről van videó is). Persze így viccesen hangzik, de akkor ott lenni, biztosan rémisztő volt. Azon nyáron voltak a nagy zavargások Londonban.

The Ledbury - ismét London legjobb éttermének választották Tovább