Éljenek a 40 feletti nők! - NeverOrdinaryWoman

Az Anarchista - A Malcolm McLaren generáció

Az Anarchista - A Malcolm McLaren generáció

Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki egy ilyen címre felkapja a fejét. Sok minden nem lelhető fel róla az Interneten, amit tudni lehet, hogy Phil Strongman a film rendezője, aki újságíró és író, írt John Lennonról és a punk éráról is könyvet.

Aztán a filmben lesznek interjúk a következőkkel:  Malcolm McLaren, Boy George, Adam Ant, Tracey Emin, Paul Cook, Glen Matlock, John Tiberi, Fred Vermorel, Stuart Christie, Nick Egan, Sophie Richmond, Marco Pirroni, Sam Bully, Ben Westwood, Alan Yentob, Jeremy Thomas és persze archív filmek Vivienne Westwood, Sex Pistols, Anthony Wilson, Buenaventura Durruti szereplésével. 

malcmclaren-bath1-sm.jpg

Malcolm McLaren, 1978,fotó: John Tiberi

A 2010-ben 64 évesen elhunyt Malcolm McLaren, rengeteg mindennel foglalkozott. Feltalálta a Sex Pistolst, Vivienne Westwood (aki élettársa volt) divattervezővel punkdivatot teremtett, emellett művész és zenész is volt, aztán az angol popkultúra jelentős figurája, és még futtatta az Adam and the Ants vagy a Bow Wow Wow együtteseket is. Nem csoda, hogy egy komplett generáció épület ki/fel mellette. Remélem erről szól majd a film!

És mint érdekesség, Kiss Tünde, magyar modell is feltűnik majd a filmben. Aki tudja, melyik ő, szóljon!

Azt írják, hogy 2013 tavaszára várható, vagyis már itt van valahol.

Facebook neverordinary London oldalán további hírek, képek, sztorik.

Az Anarchista - A Malcolm McLaren generáció Tovább
Late Night Chameleon Cafe - belépés meghívásra

Late Night Chameleon Cafe - belépés meghívásra

A Late Night Chameleon Cafe valójában egy bolt Kelet-Londonban. De nem akármilyen bolt, mivel ide csak bejelentkezéssel lehet jönni, tehát nem lehet csak úgy besétálni, bár meg sem találnánk, mivel egy társasház alagsorában van, egy eldugott bejárattal.

Amennyiben sikerült időpontot szereznünk (én éjjel 2-kor írtam és másnap reggel 10 körül kaptam választ, hogy délután kettőre mehetek és pontos legyek!) és a kaput is megtaláltuk - ami egy teljesen hétköznapi ajtó -  , beléphetünk egy másik dimenzióba.

skeletal-space-ss13.jpg

Late Night Chameleon Cafe - belépés meghívásra Tovább