Éljenek a 40 feletti nők! - NeverOrdinaryWoman

Kama Sutra ABC - Pick Me Up kortárs grafikai fesztivál Londonban

Kama Sutra ABC - Pick Me Up kortárs grafikai fesztivál Londonban

Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Pick Me Up kortárs grafikai fesztivál Londonban a Somerset House-ban, ahol Nagy-Britannia leginnovatívabb grafikusai, galériái állítanak ki április 18 és 28 között. Belépő 8 font.

A Londonban dolgozó, francia illusztrátor Malika Favre 2011-ben a Penguin könyvkiadónak elkészítette a Kama Sutra grafikailag újragondolt borítóját, ami szerintem egyszerre vicces és szexi.

A londoni fesztiválra ezt a vonalat vitte tovább és készített egy Kama Sutra ABC-t, - minden egyes póz egy betűt jelöl - , honlappal és videóval (lejjebb). A honlap nyitólapján amúgy mozgásban is láthatjuk a betűket...

45 fontért megvásárolhatók a grafikák az eseményen, limitált szériában, minden betűből 25 darab van összesen.  ( Az O betű már is el fogyott!)

Kama Sutra ABC - Pick Me Up kortárs grafikai fesztivál Londonban Tovább
Design of The Year 2013 nyertese a brit kormányzati portál

Design of The Year 2013 nyertese a brit kormányzati portál

A londoni Design Museum kihirdette a Designs of the Year 2013 győztesét, ami nem más, mint az Egyesült Királyság kormányzati honlapja, 98 induló közül választották ki. A gov.uk korábbi honlapjait egyesítette ezzel a megoldással, annak érdekében, hogy az online kommunikáció egyszerűsödjön és javuljon. A designért Ben Terrett felelős, aki korábban a Wieden & Kennedy designigazgatója volt. 

Ez a világ egyik legjelentősebb design díja, 6- alkalommal került megrendezésre. A 7 kategória nyertesei ITT olvashatóak,  a  Design Museum-ban július 7-ig kiállítás keretében megtekinthető az összes nyertes és jelölt.

DkFQQAwM0EyMF_QZGFGrqPefdxYYKYTU43Xh6t4adt4_1.jpg

Design of The Year 2013 nyertese a brit kormányzati portál Tovább